Produkter med høy kvalitet

Vi har en liten, eksklusiv butikk med noen nøye utvalgte varer. Selvsagt utstyr og klær vi selv synes er aller best og aller finest! Vi legger vekt på å støtte norske bedrifter og grundere som lager produkter av god kvalitet med hensyn til miljø og helse. Varene i butikken vår er derfor kortreiste, bærekraftige, vakre og funksjonelle. Produktene er laget med kjærlighet til både selve produktet og jorden vår, og finnes kun i utvalgte butikker.

Produkter med høy kvalitet

Vi har en liten, eksklusiv butikk med noen nøye utvalgte varer. Selvsagt utstyr og klær vi selv synes er aller best og aller finest! Vi legger vekt på å støtte norske bedrifter og grundere som lager produkter av god kvalitet med hensyn til miljø og helse. Varene i butikken vår er derfor kortreiste, bærekraftige, vakre og funksjonelle. De er nøye utvalgt og selvsagt produkter vi bruker selv, så vi kan stå inne for at kvalitet og produksjon er av topp standard. Produktene er laget med kjærlighet til både selve produktet og jorden vår, og finnes kun i utvalgte butikker.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser