Om oss

Velkommen til et åpent og raust miljø hvor fokus er vekst for deg og meg og fellesskapet!

Om senteret

YogaHaven ligger i naturskjønne omgivelser på Frysja, Stillatorvet, vis a vis Brekkedammen. Yogastudioet ligger usjenert og fredelig til i 3 etg. (heis i bygget), og senteret rammes vakkert inn av store vinduer, som gir godt med lys. Det skaper en helt egen, luftig og naturnær opplevelse å gjøre yoga og pilates i godt dagslys, omgitt av trær, himmel og elvens brus utenfor! For oss er det viktig å være i vakre omgivelser, noe vi har lagt vekt på i innredningen av yogasenteret. God ventilasjon, utstrakt bruk av naturmaterialer, håndlagde møbler og rikelig med planter skaper en god atmosfære hvor det er godt å hvile både blikket, kropp og sinn.

«Wow, det er som å komme inn i en oase! Jeg senker skuldrene bare jeg kommer inn av døra» 

«Her får jeg ro i sjelen» 

Den vakre utsikten kan du også nyte i resepsjonen, der vi har en innbydende lounge hvor du kan nyte en økologisk kaffe eller te i ro og fred før eller etter timen din- eller gjør som mange av våre deltagere, nyte en sosial stund med nye og gamle kjente før eller etter din klasse. Her har vi også en liten, eksklusiv butikk med noen nøye utvalgte varer. Vi legger vekt på å støtte norske bedrifter og gründere som lager produkter av god kvalitet med hensyn til miljø og helse. Varene i butikken vår er derfor kortreiste, bærekraftige, vakre og funksjonelle.

 

Mer enn et yogasenter

Vårt senter er mer enn et yogasenter- her kan du finne flere behandlingsformer som vil gjøre deg godt! Her har vi behandlingsrom der våre gode samarbeidspartnere tilbyr forskjellige typer behandlinger som massasje, kraniosakralterapi, coaching med mer. Selvfølgelig de aller dyktigste, for å gi deg det du fortjener. 

 

Har du lyst til å samarbeide med oss?

Dersom du ønsker å leie hos oss, ta kontakt via mail yogahaven@yogahaven.no

YogaHaven AS har 5 eiere: Anne Siri Langelandsvik, Karine Finne, Helene Fløtre, Knut Einar Wold og Frida Storholt. Vi er alle yogalærere, og det er de fire kvinnene i YogaHaven som er ansvarlige for den daglige driften. Du kan lese mer om oss her

Våre instruktører

Vi har spesialisert oss på alt fra rolige, rehabiliterende medisinsk yoga til fysisk krevende yogatimer, pilates, meditasjon og mer.

Butikken vår

Vi selger nydelige Malas fra My Mala Garden, de deiligste yoga og fritidsklær fra Bjørk Studio, nydelige ullmatter og utrolig gode produkter i kork og treningsklær fra The Asanas Yoga