Om oss

Om senteret

YogaHaven ligger i naturskjønne omgivelser på Frysja, Stillatorvet, vis a vis Brekkedammen. Yogastudioet ligger usjenert og fredelig til i 3 etg. (heis i bygget), og senteret rammes vakkert inn av store vinduer, som gir godt med lys. Det skaper en helt egen, luftig og naturnær opplevelse å gjøre yoga og pilates i godt dagslys, omgitt av trær, himmel og elvens brus utenfor! For oss er det viktig å være i vakre omgivelser, noe vi har lagt vekt på i innredningen av yogasenteret. God ventilasjon, utstrakt bruk av naturmaterialer, håndlagde møbler og rikelig med planter skaper en god atmosfære hvor det er godt å hvile både blikket, kropp og sinn.

«Wow, det er som å komme inn i en oase! Jeg senker skuldrene bare jeg kommer inn av døra»

Den vakre utsikten kan du også nyte i resepsjonen, der vi har en innbydende lounge hvor du kan nyte en økologisk kaffe eller te i ro og fred før eller etter timen din- eller gjør som mange av våre deltagere, nyte en sosial stund med nye og gamle kjente før eller etter din klasse. Her har vi også en liten, eksklusiv butikk med noen nøye utvalgte varer. Vi legger vekt på å støtte norske bedrifter og gründere som lager produkter av god kvalitet med hensyn til miljø og helse. Varene i butikken vår er derfor kortreiste, bærekraftige, vakre og funksjonelle.

Mer enn et yogasenter

Vårt senter er mer enn et yogasenter- her kan du finne flere behandlingsformer som vil gjøre deg godt! Her har vi behandlingsrom der våre gode samarbeidspartnere tilbyr forskjellige typer behandlinger som massasje, kraniosakralterapi, coaching med mer. Selvfølgelig de aller dyktigste, for å gi deg det du fortjener.

Har du lyst til å samarbeide med oss?

Dersom du ønsker å leie hos oss, ta kontakt via mail yogahaven@yogahaven.no

YogaHaven AS har 5 eiere: Anne Siri Langelandsvik, Karine Finne, Hilde Land, Knut Einar Wold og Frida Storholt. Vi er alle yogalærere, og det er de fire kvinnene i YogaHaven som er ansvarlige for den daglige driften.

Våre lærere

Vi er utrolig stolte av vår lærerstab. Hos oss finner du instruktører og lærere med bred kompetanse og lang erfaring!

Les mer »
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser