Nettbutikk og studio-butikkProdukter med høy kvalitet

 Vi har en liten, eksklusiv butikk med noen nøye utvalgte varer. Selvsagt utstyr og klær vi selv synes er aller best og aller finest! Vi legger vekt på å støtte norske bedrifter og grundere som lager produkter av god kvalitet med hensyn til miljø og helse. Varene i butikken vår er derfor kortreiste, bærekraftige, vakre og funksjonelle. De er nøye utvalgt og selvsagt produkter vi bruker selv, så vi kan stå inne for at kvalitet og produksjon er av topp standard. Produktene er laget med kjærlighet til både selve produktet og jorden vår, og finnes kun i utvalgte butikker.

 

Åpningstider i butikken på Frysja

Mandag kl. 19:30-20:00

Tirsdag kl. 19:50-20:15

Torsdag kl. 13:00-13:30

Fredag kl. 12:30-13:00

Kom gjerne innom for å prøve klær etc., du kan også hente produktene du har bestilt via nettbutikken i vår fysiske butikk.

God handel!

YogaHaven – mer enn et yogasenter

The Asanas

Økovennlig og naturlig kork designet for yoga, med utmerket grep og laget for å inspirere din daglige yogapraksis. Yogamattene fra The Asanas er laget av bærekraftig naturkork og er 100% naturlig med fornybar underflate av naturgummi, utvunnet fra gummitrær. Mattene er et naturprodukt som er 100% resirkulerbart og nedbrytbare og inneholder ingen plast, PVC eller farlige kjemikalier.

Vi ønsker å revitalisere det klassiske yogautstyret laget med skadelige ingredienser, PVC og syntetiske stoffer ved å kombinere naturlig og bærekraftig kork med skandinavisk design. Produktene er laget for å inspirere din yogapraksis med materialer av høy kvalitet, som i tillegg er bra for naturen og for deg. 

                 

-The Asanas

The Asanas - yoga klær

The Asanas designer produkter for trening, yoga & mindfulness, med norsk design, premium kvalitet & laget med miljøvennlige materialer som naturkork, ECONYL(R) 100% resirkulert nylon, REPREVE(R) og økologisk bomull.

Vi lovet oss selv for mange år siden, at vi skulle bygge en bedrift som støtter vår lidenskap & dedikasjon for en bedre og renere verden

 

-The Asanas

 

My Mala Garden

My Mala Garden tilbyr smykker for både menn og kvinner, laget av naturlige produkter, kjærlig intensjon og omsorg. Perlene har blitt nøye utvalgt for sine kvaliteter og ingen smykker er like. Når du skal velge et kjede, følg hjertet og intuisjonen. Ved å bruke disse smykkene skaper du en intensjon som kan gi deg helbredelse, glede og transformasjon.

Alle smykkene er designet og håndlaget av Sandra Rappéll, Oslo, Norge.

Tante Buddha

Krystallvannflasker, armbånd, smykker, ringer, krystaller, gua sha, stener og mye mer. I hele sitt liv, har gründer og entreprenør Elisabeth K følt en dyp tiltrekning til naturens skattekammer, spesielt til stener og krystaller.

Mitt ønske er at du skal finne din sten eller krystall, som ikke bare er enormt vakker, men som også vil hjelpe deg i perioder som føles krevende.

 

-Tante Buddha

Bjørk Studio

Bjørk® er et norsk merke med klær inspirert av yoga og det enkle, skandinaviske uttrykket. Komfortable og autentiske plagg for deg som pendler mellom å være urban og aktiv. Og som verdsetter rettferdig handel og bærekraft. Bjørk®s kolleksjon består av lette til-og-fra plagg. Lag på lag av fleksible klær som kan brukes på trening, tur eller et kafébesøk. Direkte fra det ene til det andre.

Med fokus på tidløs komfort med miljøvennlige materialer. Alt produsert og sydd i Europa. For Bjørk er det viktig å betale for en miljøvennlig produksjonsprosess og en rettferdig pris for arbeidet.

 

-Bjørk Studio

Alt du trenger til din yogapraksis

Deilig yogamatte i ull, meditasjonspute, øyepute med lavendel eller hva med din helt egen Kochiklokke? Vi har alt du trenger for å kunne ha med eget utstyr på våre klasser, eller opprettholde din praksis hjemme eller på reise.


Vi er opptatt av produkter med god kvalitet, som er bærekraftige og funksjonelle.  

-YogaHaven