Våre intruktører

Instruktører med lang erfaring

Vi er utrolig stolte av vår lærerstab! Hos oss finner du instruktører og lærere med bred kompetanse og lang erfaring! Vi legger vekt på god kvalitet og trygg praksis i alle våre klasser, og våre instruktører og lærere er håndplukket for å gi deg den beste yoga- og pilatestreningen. Alle våre instruktører og lærere holder et høyt faglig nivå og møter deg profesjonelt og hjertevarmt. Vår stab støttes til å stadig oppdatere og utvikle seg, slik at du som deltager alltid vil møte oppdaterte, inspirerte lærere som både innehar mye kunnskap om sine felt og selv praktiserer jevnlig. Flere i vårt lærerteam utdanner også yogalærere nasjonalt og internasjonalt, noe som gjenspeiler standarden i våre klasser. Din lærer vil alltid tilby alternative øvelser slik at du vil oppleve mestring og fremgang i din praksis. Din lærer vil også støtte deg hvis du har behov for å bytte klasse underveis, hos oss er det ingen konkurranse, men et overordnet mål om at vi til sammen skal kunne gi deg best mulig opplevelse av din yoga og pilates. Samtlige av våre instruktører vil be om ditt samtykke før eventuelle justeringer/korrigeringer, og hos oss er det selvfølgelig helt ok å avstå helt fra hands- on veiledning.

 

Hva forskjell på instruktør og lærer?

Yogainstruktør og/eller Pilates instruktør har mellom 200 og 900 timers utdannelse innen yoga eller pilates.

MediYoga terapeut, Yogalærer og/eller Pilates lærer har mer enn 1000 timers utdannelse, minimum 2 års erfaring i å undervise yoga/pilates, samt tilleggsutdannelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS