Yoga og Pilates Online

Tren med oss hvor du vil og når du vil!

Nå kan du trene med oss når du har lyst og det passer for deg- uansett hvor du er! 

Enten du er på reise eller formen ikke tillater transporten til og fra yogasenteret kan du nå opprettholde din praksis med oss.

Som du vet er all trening ferskvare, og det er en god investering å opprettholde din yoga eller pilatespraksis også i de periodene i livet når du ikke kommer deg til studio. Vi vet at innimellom vil livet by på både ferier, sykdom eller tidkrevende oppgaver som gjør at du ikke kan prioritere tid til å reise til yogasenteret akkurat når din favoritt time står på timeplanen.

Det ønsker vi å gjøre noe med- for det er kanskje i akkurat de periodene du trenger din praksis aller mest!

Det være seg ferien- enda så godt vi har av å bryte opp hverdagens rutiner og nyte fri og avslapning- er ferien en tid da mange raskt kan merke at treningsfraværet går utover fysisk form og humør, og du savner sin egen lille stund for å ta vare på kropp, sinn og sjel.

Eller du står i en av livets mer krevende perioder, og vet at du vil stå stødigere og sunnere i deg selv når du kan ta deg noen minutter til å ivareta egen helse- nettopp fordi det er krevende og travelt for deg akkurat nå.

Og altså, helt ærlig, de fleste av oss lærere på YogaHaven har selv familie og barn. Vi vet at denne perioden i livet byr på mange gjøremål med høy prioritet, og at dette kanskje ikke er tiden for å sette egen-trening flere dager i uka i høysetet. Ofte kan det kolliderer med barnas leggetid eller fritidsaktiviteter. Og enkelte dager er bare den dørstokkmila en veldig, veldig lang mil.

 

Korte alternativ kan være løsningen for deg!

Da er det godt å ha noen alternativer på lur i lomma- et kort og godt yoga eller pilates-program som du vet at vil gjøre godt for stresset som har satt seg i kroppen, eller en lengre fysisk økt hvor du kan svette ut og bruke kroppen like mye som du har brukt hodet på jobben. Derfor ønsker vi å støtte deg, ved å gi deg et godt utvalg av klasser med både korte og lengre økter, rolige, stressreduserende klasser og mer fysisk utfordrende styrketrening som du kan gjøre når som helst. Du trenger ikke engang å komme deg ut av pysjen, alt du trenger er nett-tilgang og kanskje ei matte å praktisere på. Faktisk har vi også klasser du kan gjøre sittende på stol eller sengekanten! Lavere terskel enn det klarer vi ikke å lage!

 

Variert og bredt online tilbud

Vi har et variert og godt online tilbud, der du kan velge å delta i live-streamede klasser eller se dine favoritt-klasser i opptak! Mandag-fredag har vi to liveklasser daglig, en rolig og en mer fysisk klasse i yoga eller pilates. Som onlinekunde kan du velge mellom å følge ett kurs eller kjøpe et pass som gir deg tilgang på alle våre klasser! Du kan selvsagt også kjøpe en enkelt drop-in på en av våre live streamede klasser. Kursene som streames live i vårsemesteret får du også tilgang til i eget YouTube bibliotek frem til 23. august. Som online kunde med full tilgang vil du også få tilgang til både kortere og lengre sekvenser, slik at du kan tilpasse din treningsdose til din hverdag og dine mål.

 

Online Yoga i sommer

Gjør yoga og pilates med oss i sommer – helt til og med 15. august. 

 

SommerYoga-spilleliste:

Vi har satt sammen en egen SommerYoga-spilleliste med opptak av et variert utvalg yoga og pilates, avspenning/YogaNidra og meditasjon. Spillelisten oppdateres også i løpet av sommeren med flere timer.

Kjøp HER.

 

MediYoga-spilleliste:

For deg som har lyst til å kun gjøre MediYoga har vi plukket ut et variert utvalg av våre MediYoga-klasser, både korte og lengre varianter for nybegynnere og mer erfarne. I tillegg vil du finne korte veiledede avspenninger/YogaNidra og meditasjoner. 

Kjøp HER.

 

Nytt Online-konsept!

I løpet av sommeren vil vi også lansere vårt nye online konsept- vi utvider med flere typer kurs og moduler! Dette har vi gledet oss så lenge til å skape- skreddersydde kurs hvor du kan fokusere på akkurat det du trenger. Kursene er under innspilling nå, og blir så bra! Mer informasjon kommer i løpet av juni 2020.

 

Personlig Trening Online

For deg som ønsker skreddersydd trening, kan vi også by på personlig trening online! Du vil da få ditt eget opplegg med din egen private instruktør eller lærer som utarbeider en plan med deg og følger deg opp- uansett hvor du er. Du kan lese mer om våre private timer og booking her.

Våre

online tilbud

Yogaentusiast

kr 2,200
/7 uker
  • Full tilgang til alle timene
  • Eksklusive filmer på YouTube

Ett kurs

fra 1,198
/ett kurs
  • Tilgang til ett kurs
  • Kursets time på YouTube

Prøvetime

kr 100
/en time
  • Tilgang til ett kurs
  • Kursets time på YouTube