Yoga og Pilates Online

Tren med oss hvor du vil og når du vil!

Nå kan du trene med våre dyktige lærere når du har lyst og det passer for deg- uansett hvor du er! 

Enten du er på reise eller formen ikke tillater transporten til og fra yogasenteret kan du nå opprettholde din praksis med oss.

Som du vet er all trening ferskvare, og det er en god investering å opprettholde din yoga eller pilatespraksis også i de periodene i livet når du ikke kommer deg til studio. Vi vet at innimellom vil livet by på både ferier, sykdom eller tidkrevende oppgaver som gjør at du ikke kan prioritere tid til å reise til yogasenteret akkurat når din favoritt time står på timeplanen.

Det ønsker vi å gjøre noe med- for det er kanskje i akkurat de periodene du trenger din praksis aller mest!

Variert og bredt Online tilbud

Vi har et variert og godt online tilbud, der du kan velge å delta i live-streamede klasser eller se dine favoritt-klasser i opptak! 

Som onlinekunde kan du kjøpe Måneds-pass med tilgang til alle våre livestreamede-klasser og Videotek, et Ukes-pass som gir deg tilgang til alle våre Online-klasser eller kjøpe 1-måneds tilgang til Videoteket vårt!

Tilpass din treningsdose til din hverdag og dine mål!

Våre

online tilbud

Drop-in

kr 150
  • Drop-in Livestream via Zoom

Januar Online Pass

kr 599
  •  

Videotek

kr 240
  • YogaHavens Videotek i 1 måned

 

Korte alternativ eller Privat timer kan være løsningen for deg!

Noen ganger er livet travelt og fult av avbrytelser. Da er det godt å ha noen alternativer på lur i lomma- et kort og godt yoga eller pilates-program som du vet vil gjøre godt for stresset som har satt seg i kroppen, eller en lengre fysisk økt hvor du kan svette ut og bruke kroppen like mye som du har brukt hodet på jobben. Derfor ønsker vi å støtte deg, ved å gi deg et godt utvalg av klasser med både korte og lengre økter, rolige, stressreduserende klasser og mer fysisk utfordrende styrketrening som du kan gjøre når som helst. Du trenger ikke engang å komme deg ut av pysjen, alt du trenger er nett-tilgang og kanskje ei matte å praktisere på.

Faktisk har vi også klasser du kan gjøre sittende på stol eller sengekanten! Lavere terskel enn det klarer vi ikke å lage!

 

Privat timer Online

For deg som ønsker skreddersydd trening, kan vi også by på personlig trening og privat timer online! Du vil da få ditt eget opplegg med din egen private instruktør eller lærer som utarbeider en plan med deg og følger deg opp- uansett hvor du er. Du kan lese mer om våre privattimer og booking her.