Hjem » Private timer

Yoga Terapi

 

For deg som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen utvikling/prosess, tilbyr vi en- til-en undervisning der vi skreddersyr yoga som passer akkurat for deg og ditt behov

Les mer om Yogaterapi
Coaching

En coach hjelper folk med å ta de neste trinnene i sine liv, vellykket navigere seg gjennom overganger, og gå videre til neste nivå med sin helse, i sine relasjoner, i arbeid og det økonomiske liv. I tillegg så dreier det seg om en indre prosess for å komme på plass i seg selv, være i kontakt med sitt indre, for å klare å blomstre som hele den man er ment å være. 

Les mer om Coaching
Gong/lyd terapi
Når gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Gongen påvirker også hjernens bølgefrekvenser slik at du opplever å raskt komme inn i en tilstand av dyp meditasjon og hvile. 
 
Personlig trener yoga eller pilates

 

For deg som ønsker privat undervisning i yoga eller pilates tilbyr vi en- til-en undervisning der vi skreddersyr yoga/pilates som passer for akkurat deg og ditt behov

Les mer om Personlig Trener i yoga og pilates
Kroppsbehandlinger

Berit Børte, Your Natural Potential, tilbyr Biodynamisk kraniosakralterapi, Bioenergiterapi og Gravidmassasje.

Erin Koenig, tilbyr MetaFascial Massasje, Thaimassasje, Hot Stone massasje med dypt energi arbeid, Chakra balansering & Reiki.

Les mer om vårt tilbud på kroppsbehandlinger