Hjem » TIMEPLAN&BOOKING » Påmeldingsbetingelser

Påmeldings betingelser

Din påmelding er bindende. Avbestillingsfrist er 14 dager før kursoppstart. Avmelding medfører et admin gebyr på kr 500. Melder du deg av mindre enn 14 dager før kursoppstart refunderes ikke kursavgiften uansett grunn, bortsett fra skriftlig legeerklæring, da refunderes kursavgift minus admin.gebyr på kr 500. Dersom avbestilling skjer etter at kurset har startet kan du få lov til å bytte til et annet kurs. Har du betalt for drop-in og allikevel blir forhindret fra å delta på timen, kan du få lov til å booke om til en annen time.

Påmelding til Workshops og GongBad er bindende. Avmelding mindre enn 5 dager før eventet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Da refunderes beløpet minus 30% av beløpet i admin.kostnad.

Tapte timer må tas igjen i løpet av kursperioden (som typisk er på 8 uker). Du kan ta igjen på hvilken som helst time. Dvs går du på et 60 min kurs kan du ta igjen på et av våre kurs som varer i 75 og 90 min, både dag og kveld, og vice versa.

Online booking av timer
Du kan booke deg inn på timen frem til 30 min før timen starter. Har du booket deg på men trenger å melde deg av igjen må du gjøre det minst 2 timer i forkant. Gjør du det under 2 timer i forkant kan du ikke kansellere. 

Frysing av kurs/YogaEntusiast

Dersom du blir sykmeldt mer enn en uke, har du anledning til å fryse din kursdeltagelse/YogaEntusiast, til du er friskmeldt. Du må gi oss beskjed i rimelig tid på mail yogahaven@yogahaven.no

Er du student/honnør får du 10% rabatt på våre kurs og workshops, du er selv ansvarlig for å velge riktig pris ved påmelding.

Helseerklæring

Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere yoga, pilates, gong eller få kroppsbehandlinger, vennligst sjekk med din lege. Vi kan være behjelpelige med råd, men du er selv ansvarlig.

Ansvar

Du er selv ansvarlig for dine eiendeler når du er hos oss.

 
Vi gleder oss til å ta deg imot hos oss.
Velkommen!