Våre medlemskap

Ubegrenset tilgang til Yoga & Pilates

Det er lett å melde seg inn, lett å holde praksis eller trening vedlike og lett å avslutte når du ønsker.

Fullt medlemskap

kr 890
  • Ubegrenset tilgang til alle klasser og kurs, både i studio og online, samt tilgang til vårt videotek.

Student / Honnør / Familie

kr 790
  • Ubegrenset tilgang til alle klasser og kurs, både i studio og online, samt tilgang til vårt videotek.

Ungdomsmedlemskap

kr 399
  • Fra 8.ende klasse til 18 år, du får ubegrenset tilgang til alle klasser, både i studio og online, samt tilgang til vårt videotek.

Online medlemskap

kr 599
  • Løpende medlemskap, tilgang til alle Online klasser og videotek. Du kan velge oppstartdato.

Klippekort: 10 klipp

kr 2290
  • Klippekortet kan brukes på alle våre åpne klasser, både i studio og Online via Zoom. Det må brukes opp i løpet av 8 måneder.

Klippekort: 5 klipp

kr 1290
  • Klippekortet kan brukes på alle våre klasser, både i studio og Online via Zoom. Det må brukes opp i løpet av 6 måneder.
Vil du prøve oss før du melder deg inn? Da kan du bestille deg en Drop-in time i en valgfri klasse i vårt studio*
*Gjelder ikke kursene MediYoga ved ME, Introduksjonskurs MediYoga ved ME og MediYoga ved Stress og utbrenthet.

Hvorfor medlem hos Yogahaven

Med medlemskap er det enkelt og oversiktlig for deg å gjøre din trening og praksis både jevnlig og fleksibelt. Ingen bindingstid eller innmeldingsavgift, medlemskapet løper fra den dato du setter og kan sies opp med to måneders varsel. Dermed trenger du ikke å huske på å melde deg på kurs, eller lure på om dette vil være en god løsning om et halvt år! Dersom du blir syk, fryser vi selvsagt medlemskapet ditt. Kort oppsummert: det er lett å melde seg inn, lett å holde din praksis eller trening vedlike og lett å avslutte når du ønsker det.

Physical fitness is the first requisit of happiness – Joseph Pilates

Medlemskap gir deg valgmuligheter

Velg fritt fra timeplanen med klasser både i studio og online/hybridklasser! Vi har mange klasser i uken med YogaFlow, HathaYoga, MediYoga, YinYoga og Pilates. I tillegg får du tilgang til Videoteket – her finner du mange ulike innspilte filmer fra hver klasse, samt kortere program! Vi holder også spesialkurs jevnlig. Som medlem kan du delta på disse kursene til 50% av kurspris.

Styrker og beskytter bærende muskulatur og ledd

Yoga og pilates er forholdsvis rolige former for aktivitet. Det legges mye vekt på å bevege kroppen på en skånsom og trygg måte, bygge sterk og smidig muskulatur, koordinasjon og balanse. Det legges stor vekt på pust og oppmerksom tilstedeværelse. Dermed kan du bruke våre klasser som din komplette treningsform, eller som supplement til mer fysisk krevende idrett. Yoga og pilates er skånsom trening som styrker og beskytter bærende muskulatur og ledd. Det er ikke uten grunn at mange toppidrett utøvere inkluderer yoga i sin ukentlige treningsplan! Økt smidighet, styrke, fokus og balanse er ferdigheter som kan øke dine prestasjoner i andre idretter, som løping etc.

Hos oss praktiserer du på et middels stort senter. Det betyr at klassene er små nok (under 20 deltagere) til at læreren kan se alle, og stort nok til at du får den gode effekten av å praktisere i gruppe og være en del av et fellesskap. Vi har et voksent klientell, og legger vekt på at her kommer du som du er. Vi er har ikke fokus på sommerkroppen, men på langvarige helsemessige resultater som gir en sunn balanse i kropp og sinn.

The body benefits from movement, and the mind benefits from stillness. – Sakyong Mipham

All trening og investering i helse er ferskvare

Trening er noe vi alle trenger å holde vedlike, jevnt og trutt. Derfor skal du ikke behøve å bruke tid og energi på å lure på om du skal prioritere litt fysisk bevegelse hver måned, det er en investering som på lik linje med alle andre investeringer; gir størst avkasting når du investerer litt hver måned. Med vårt medlemskap kan du variere hva og hvor ofte du praktiserer dersom du ønsker det. Noen uker får vi til 3 økter, andre uker 1 økt. Noen ønsker å variere innholdet i sin praksis fra uke til uke, andre ønsker å følge en eller to faste klasser. Med jevnlig trening/praksis blir det også lettere å gjennomføre fordi det blir en vane, en del av livet ditt som gir deg glede og overskudd. Du vil oppleve bedre progresjon, økt utbytte og støtte av et miljø du blir kjent med, muligheter for å teste ut andre former for yoga i trygge, kjente rammer og lett å få veiledning og drahjelp fra erfarne lærere som blir kjent med deg når du praktiserer jevnlig over tid!

Yoga means addition – addition of energy, strength and beauty to body, mind and soul. – Amit

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser