Våre tilbud

Å investere i seg selv handler for oss om å bli «hel». Om å ikke bare ha en sterk kropp, men også et sterkt hode og et sunt hjerte.

Mer enn et Yogasenter!

Vårt senter er mer enn et yogasenter- her ønsker vi at du skal kunne lande i en oase av påfyll for kropp og sinn! Fra du setter foten innenfor døra ønsker vi at du skal senke skuldrene og finne ro til å ha fokus på ditt eget velvære. Unne deg en deilig kopp med te eller sitte litt i stillhet i vår deilige lounge før eller etter din trening eller behandling.

Hos oss har vi lagt vekt på høy kompetanse og omgivelser som er behagelige å være i. Tiden din er dyrebar, og vi ønsker at du skal få mest mulig ut av tiden du investerer hos oss. Derfor har vi samlet «alt» vi ønsker oss under ett tak. Vi har flere av de behandlinger, treningsformer og veiledningsformer vi selv opplever som hensiktsmessige for å ivareta oss selv- både når livet er tøft og når det er en tid for å bare nyte livet og gi seg selv omsorg og pleie. Du og din helse er tross alt det viktigste du har, og vi vet at tiden din er dyrebar. Derfor finner du flere typer trening med helhetlig fokus hos oss. Alt fra helt rolige timer der du bare kan nyte en dyp avspenning, til mer fysisk krevende timer for å styrke både kropp og sinn. Det finnes mange «nøkler» til bedre helse, noen ganger trenger vi hjelp til å løse opp i spenninger i kroppen, det være seg hverdagsstresset som har satt seg i muskulatur og bindevev, skader eller sykdom som har satt ned bevegelighet eller funksjonalitet, tankemønstre du ønsker å endre- eller du ønsker støtte i din personlige utvikling og livsvei? Våre terapeuter tilbyr alt fra massasje til coaching, yogaterapi, lydterapi, energibehandlinger med mer.

Å kunne ta seg litt fri fra hverdagens rutiner, gå dypere inn i sin praksis er noe vi selv setter stor pris på og som vi vet at våre kunder også ønsker seg. Vi holder workshops med alt fra utdanninger og mye fagfokus, til kortere workshops der du bare får oppleve og sanse, retreater i inn og utland, samt påfyll for den som ønsker seg ekstra kunnskap som yogalærer eller bare vil lære mer om egen kropp. For yogalærere har vi videreutdanninger og påbyggingskurs med både husets og eksterne kursholdere..

Yoga og pilates

Vi har spesialisert oss på alt fra rolige, rehabiliterende medisinsk yoga, til fysisk krevende yogatimer, pilates, meditasjon og mer.

Online yoga og pilates

Nå kan du trene med oss når du har lyst og det passer for deg- uansett hvor du er! Enten du er på reise eller formen ikke tillater transporten til og fra yogasenteret kan du nå opprettholde din praksis med oss.

Lærerutdanning

På YogaHaven arrangeres kurs og utdanninger for yogainstruktører på flere nivåer. Fordypningskurs og videreutdanninger for MediYoga instruktører, fordypnings og spesialiseringskurs for alle yogainstruktører, kurs som er godkjente innen Yoga Alliance yogautdanninger samt åpne kurs uten krav om forhåndskunnskaper i yoga.

Private timer

For deg som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen utvikling/prosess, tilbyr vi en- til -en undervisning der vi skreddersyr yoga som passer akkurat for deg og ditt behov.

Kroppsbehandling

Massasje og andre kroppsbehandlinger er en deilig stund med velvære og egentid, så vel som en terapeutisk opplevelse for kropp, sinn og sjel.

Retreater

Ta en pause fra hverdagens rutiner, for å vende fokuset innover i deg selv. Å reise på retreat er noe mer enn en ferie- et retreat er tilrettelagt for at du skal oppleve mer tid med deg selv, få praktisere yoga, meditasjon, hvile, stillhet, god mat, vakre omgivelser og støttende fellesskap.

Workshops

Hjertelig velkommen til våre fordypnings workshops og GongBad igjennom semesteret. Vi sender også ut nyhetsbrev jevnlig med informasjon om nye og kommende workshops og GongBad så sørg for å være meldt på Nyhetsbrevet vårt.