Kroppsbehandling

Om kroppsbehandling

Å ta vare på seg selv er viktig, og det å unne seg behandlinger for kropp og sinn gir velvære, glede og selvutvikling. Massasje kan være en deilig stund med velvære og egentid, så vel som en terapeutisk opplevelse for kropp, sinn og sjel. Det gjør godt for muskulatur, sirkulasjon, spenninger, smertetilstander og energinivå. Det finnes mange «nøkler» til god helse, noen ganger trenger vi hjelp til å løse opp i spenninger i kroppen, det være seg hverdagsstresset som har satt seg i muskulatur og bindevev, skader eller sykdom som har satt ned bevegelighet eller funksjonalitet, smerter, tankemønstre du ønsker å endre- eller når du ønsker støtte i din personlige utvikling og livsvei. Våre terapeuter tilbyr behandlinger innen forskjellige typer massasje, coaching, yogaterapi, lydterapi, energibehandlinger med mer.

Våre behandlinger innen

massasje og terapi
Bioenergiterapi - YogaHaven

Bioenergiterapi

Fra en dypt avspent tilstand løses spenninger opp, slik at livsenergien kan flyte fritt igjen.

Gravidmassasje

Gravidmassasje

Harmonisk og rolig massasje med olje frigjør stress og spenninger i hele kroppen.

MetaFascial Massage™ - YogaHaven

MetaFascial Massage™

Massasjen er en unik blanding av myofascial release, skandinavisk massasje, nevromuskulær terapi, Reiki, og intuitivt energiarbeid.

Thai massasje hos YogaHaven

Thai massasje

Fokuserer på skånsom muskelkompresjon og dyp strekking for å øke fleksibiliteten og for åpne å opp i leddene.

Massasje ved skade - YogaHaven

Massasje ved skade

Behandlingen bruker myofascial release teknikker kombinert med diverse dypvevs teknikker, nevromuskulær terapi, og tøying.