Privattimer

Våre privat timer -
PT i yoga og pilates, mediyoga-terapi og gongterapi

For deg som ønsker å bruke yoga og pilates som verktøy for bedre helse og velvære eller støtte i din egen utvikling/prosess, tilbyr vi en- til-en undervisning der vi skreddersyr yoga eller pilates som passer for akkurat deg og ditt behov. Privat timer er en smart investering i egen helse. Timene tilbys både på senteret og online via Zoom, eller i kombinasjon, og også som hjemmebesøk.

Privattimene tilrettelegges for deg og dine behov. Det være seg at du trenger en ekstra dytt for å komme i gang, tilrettelegging, vil fordype deg i din praksis, har en skade du ønsker å trene deg opp fra, eller kanskje du vil pushes og ta din trening ett hakk eller to videre. Privattimer i MediYoga-terapi holdes av en MediYoga terapeut med to års utdannelse, medisinskfaglig bakgrunn og spesialisering innen bruk av yoga som terapi. MediYoga-terapi handler om å stimulere kroppen til selv å komme i balanse og på den måten ivareta/styrke din helse best mulig. Det handler ikke om å behandle symptomene direkte. I yogaens perspektiv stammer sykdommer i kropp og sinn fra ubalanser i kroppens energisystem, og med denne forståelsen kombinert med medisinskfaglig kunnskap vil vi kartlegge ubalansen som er kjernen til dine utfordringer i dag, slik at vi kan skreddersy yoga og pusteøvelser som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Behovene, forutsetningene og målene som den enkelte har er like varierte som menneskene i Oslo by. Fellesnevneren er ønsket og behovet for endring!

Våre instruktører og yogaterapeuter gir Pilates og Yoga undervisning innen både rehabiliterende og avansert nivå og det er en flott måte for deg å oppnå dine mål raskt.

 

Hvorfor privat time?

Våre lærere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og lager program som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i din praksis. Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag eller hvilket mål du har – har vi en instruktør eller lærer som vil hjelpe deg å få det til!

Er det vanskelig å finne motivasjonen? Du er ikke alene. Vi hjelper deg både i gang og med å holde motivasjonen oppe!

I løpet av første time (varighet 1,5 timer) kartlegger vi dine behov sammen, og lager en plan for videre fremdrift. I tillegg vil du, hvis du ønsker, få egne øvelser/program du kan praktisere på egen hånd. Det er veldig fint å få øvelser/program som er plukket ut nettopp for deg. Mange som trener på egenhånd ender gjerne opp med å velge øvelser man allerede er trygg på, hvilket ikke nødvendigvis vil gi den progresjonen og variasjonen som du faktisk trenger.

Det å ha en fast avtale du må komme til hjelper å holde deg i gang, selv på de dagene der du egentlig kunne tenkt deg å gjøre noe annet. Og så er det veldig motiverende når du begynner å merke effekten av treningen.

Har du privat time i yoga eller pilates blir du og din instruktør/lærer enige om hvor mye og hva du skal praktisere hjemme mellom hver time. Det kan være alt fra fem minutter til lengre økter – helt an på deg og dine behov. Trening og yoga er ferskvare – du må utføre den selv, så det er en god støtte å følges opp over noen uker. Da får du etablert din hjemmepraksis, får motivasjon og tilpasninger, svar på spørsmål underveis og kan støttes i hele din prosess.

Vi legger opp en plan, følger opp med guidet yoga eller pilates hver gang og tilpasser øvelser og programmer ettersom du utvikler deg. Du kan bestemme deg etter første gang hvor mange timer du ønsker. For best mulig kontinuitet og resultat anbefaler vi deg å kjøpe 10 eller flere timer.

Privat timer er noe for alle og enhver, og du bestemmer selv hvordan og hvor ofte og hvor – i studio, hjemme hos deg selv eller online.

 

Invester i deg selv med yoga eller pilates!

Våre

privattimer
Mediyoga letter på stress

Yogaterapi

For deg som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen utvikling.

Gongterapi

Gong- og lydterapi

Gongen skaper lyder med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger.