Yoga & Pilates

Yoga, Pilates & GongMeditasjon

Vi vet at livet byr på både opp og nedturer, og for enkelte, total krasjlanding. Derfor har vi spesialisert oss på å alt fra rolige, rehabiliterende medisinsk yoga og yin yoga til fysisk krevende yogatimer, pilates, meditasjon og Gong-avspenning, samt YogaTerapi, GongTerapi og Coaching. I tillegg har vi terapeuter som byr på fantastisk massasje, kraniosakralterapi og bioenergetisk behandling, inklusiv gravid massasje.

Invester i deg selv du også og få gleden av mer energi og overskudd, topp kognitiv fitness, personlig vekst og velvære. Bli den sterkeste og smidigste versjonen av deg selv! Vi har landets bredeste MediYoga tilbud med 3 Yogaterapeuter i staben!

Våre klasser innen

yoga, pilates & Gongmeditasjon

MediYoga for deg med ME

MediYoga for deg med mild-moderat ME Vi tilbyr tilrettelagte MediYoga kurs for deg med mild-moderat ME. Erfaringene så langt fra

MediYoga hos YogaHaven

MediYoga

MediYoga (medisinsk yoga) er en rolig og enkel yogaform. Med pusteøvelser, rolige bevegelser i takt med pusten, meditasjon og hvile reduseres stress, smerter og spenninger. Resultatet er mykere kropp og fredfullt sinn.

Pilates hos YogaHaven

Pilates

Pilates gir en sterk, gjennomtrent kropp innenfra!

YinYoga hos YogaHaven - Se timeplan og booking

YinYoga

Yinyoga kjennetegnes av passive øvelser med en lett myk strekk, utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse.

Yogaflow hos YogaHaven

Yogaflow

Øvelsene blir satt sammen til rolige flytsekvenser der bevegelse følger pusten.

Gongterapi

GongBad

La deg flyte med av gongens vibrasjoner og oppleve dyp ro, balanse og velvære.

Gravidmassasje

MediYoga Gravid

MediYoga Gravid balanserer og støtter hormonsystemet, slik at du får full støtte gjennom graviditeten.

Yoga og Pilates - MediYoga for søvn

MediYoga for søvn

Du vil lære yoga for å optimalisere døgnrytmen og skape balanse i nerve- og hormonsystemet slik at du kan begynne å sove bedre og mer.

VinyasaFlow

VinyasaFlow

Timen gir deg økt styrke, bevegelighet, økt konsentrasjon og mentalt fokus. Velkommen til en mer fysisk krevende time, men samtidig veldig leken.

Ungdomsyoga - En prestasjonsfri, morsom og behagelig måte å trene på

Ungdomsyoga

Gir økt styrke, bevegelighet, utholdenhet, balanse og bedre konsentrasjon. Prestasjonsfritt, utfordrende og morsomt, samtidig som du gir slipp på spenninger og stress.

Restorativ yoga hos YogaHaven

Restorativ Yoga

I Restorativ yoga lar du muskler og bindevev strekke og hvile, så kroppen oppnår en dyp avspenning og du gir slipp på stress og spenninger.