Hot Stone Massasje med dypt energi arbeide

Massasjen løser opp spenninger gjennom bruk av glatte krystall-steiner oppvarmet i vann til den ideelle temperaturen.
60/90 min 1200kr/1500kr

Hot Stone Massasje med dypt energi arbeide

Massasjen løser opp spenninger gjennom bruk av glatte krystall-steiner oppvarmet i vann til den ideelle temperaturen.
60/90 min 1200kr/1500kr

Hva er Hot Stone Massasje?

Føl deg avslappet og ivaretatt under denne omsorgsfulle behandlingen.

Denne dypt avslappende massasjen løser opp spenninger gjennom bruk av glatte krystall-steiner oppvarmet i vann til den ideelle, trygge temperaturen. Den lindrende bevegelsen og varmen fra stein på kroppen gjør at dype spenninger i musklene slipper, og det lar terapeuten jobbe i dypet raskere.

Denne terapien bruker polerte basalt stein i varierende størrelser pga deres unike egenskaper, blant annet at de er ikke-porøse, glatte, og har evne til å holde på varme lenger enn andre typer stein. For å utføre spesifikke massasjebevegelser, vil terapeuten bruke mindre stein som verktøy. For dyp terapeutisk varmebehandling over lenger tid, vil hun plassere de større steinene på ulike steder på kroppen.

Varme steiner er kombinert med skandinavisk massasje i denne behandlingen, med bruk av olje og lange flytende bevegelser designet for å øke sirkulasjon og muskelavspenning. Dette er en av de vanligste massasje teknikkene, ofte kalt klassisk massasje. Denne teknikken har som mål å fremme avslapning ved å redusere muskelspenninger. Den er mer skånsom enn dyp vevsmassasje og bedre egnet for de som er interessert i avslapning og avspenning.

Denne massasjen kan løsne stramme muskler forårsaket av daglige aktiviteter som PC-arbeid eller trening. Det kan være veldig til hjelp for de som holder mye spenning i nedre rygg, skuldre, og nakke.

Under skandinavisk massasje, bruker terapeuten knaende, lange drag, dype sirkulære bevegelser, og passive leddbevegelser. Disse teknikkene er ment for å gi avslapning og øke blodgjennomstrømning og lymfedrenasje. Trykket brukt varierer fra kunde til kunde, men generelt så bruker man lettere trykk enn i dyp vevs eller myofascial release massasjer.

Det viktigste er at terapeuten bruker sakte og forsiktige bevegelser for å sørge for at kunden føler seg trygg, ivaretatt og rolig.

Terapeuten bruker energilinjer eller meridianer på kroppen for å plassere de varme steinene for energiarbeid. Slik blir energi, kjent som qi eller chi, stimulert og stress elimineres og helbredelse fremmes. Energiarbeid, eller Reiki, er lagt til for å skape en følelse av dypere avslapning og trygghet, og det gjør dette til den ultimate avslappende massasjen. Massasje med varme steiner bidrar også til å rense ut toksiner, lindre smerter og øke sirkulasjon.

 

Noen effekter av massasje med varm stein inkluderer:

  • Øker blodsirkulasjon og energistrøm
  • Lindrer muskelspasmer, smerte, spenninger, og øker muskelavslapning.
  • Renser ut toksiner og forbedrer hudens utseende
  • Reduserer stress og angst betydelig
  • Forbedrer søvn
  • Hjelper å redusere og takle stress
  • Hjelper å skape en følelse av trygghet og varme
  • Hjelper å lindre plager fra enkelte autoimmune sykdommer
  • Hjelper å øke bevegeligheten av ledd.

 

Steinene varmes opp i et spesialutviklet varmeapparat med en temperaturinnstilling og termometer for å sjekke vanntemperaturen, som er generelt mellom 43,4 og 54,5 grader Celsius. Siden alle har forskjellig varmetoleranse, så er det viktig for terapeuten å sørge for at varmen er komfortabel for kunden. Det er også viktig for kunden å si fra til terapeuten hvis de merker noe ubehag.

I tillegg legger terapeuten et laken eller tøystykke mellom steinene og huden for å unngå brannskader inntil temperaturen på steinene tåles lett.

Reiki (uttales Ray-Key) betyr “universell livsenergi” på japansk. Denne livskraften er overalt rundt oss og vi kan koble til det og bruke det for økt avslapning og velvære.

Med denne eldgamle japansk helbredelsesteknikk, trenes terapeuten til å være en klar kanal for gjennomstrømning av energi, og det skaper en mer kraftfull strøm av healing energi. Reiki er en skånsom og trygg helbredelsesteknikk, der terapeuten legger hendene på eller over kunden og sender universell livskraft inni kunden, ofte med veiledet visualisering for å øke den fokuserte strømmen av energien og helbredelsesprosessen. Dette skaper en dyp opplevelse av avspenning. Denne dype avslapningen, også kjent som den “parasympatiske statusen”, lar kunden aktivere sin egen evne til å helbrede seg selv fra både fysiske og emosjonelle plager.

Kundene opplever en dyp følelse av fred og avslapning under disse behandlingene og føler at de er ladet opp, med en overveldende følelse av ro og velvære.

Siden denne massasjen utføres på bar hud på rygg, armer og ben, så vil kunden bli bedt om å kle av seg og ligge på massasjebenken og dekke seg til med et laken og eventuelt et teppe. Det er opp til kunden om de vil kle av seg helt og det er helt akseptabelt å beholde undertøy på.

Under massasjen så er det kun området som blir massert (rygg, armer, ben) som er avkledd, mens terapeuten jobber seg rundt på kroppen. Kundens behov bestemmer hvor mye av kroppen eller hvilke områder av kroppen som skal stå i fokus under hver seanse.

Behandler

Erin Koening

Erin Koenig har praktisert massasje profesjonelt siden 2000, Reiki og andre healingteknikker siden 1995. Hennes praksis har fokusert på rehabilitering av skader, sportsmassasje og nevromuskulære teknikker. Hun har jobbet som terapeut ved mange idrettsarrangement, inkludert US Open Track and Field Championship ved Stanford University i 2001, og var offisielle massør for Cesar Gracie Fight Team (Jiu-Jitsu) fra Concord, CA fra 2004-2005.

Flere behandlinger innen

massasje og terapi
Massasje ved skade - YogaHaven

Massasje ved skade

Behandlingen bruker myofascial release teknikker kombinert med diverse dypvevs teknikker, nevromuskulær terapi, og tøying.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS