MediYoga for deg med ME

MediYoga for deg med ME

MediYoga for deg med mild-moderat ME

Vi tilbyr tilrettelagte MediYoga kurs for deg med mild-moderat ME. Erfaringene så langt fra deltakere som klarer å delta er at mange opplever redusert stress, bedre søvn og mindre frustrasjon i hverdagen. Dette er viktige faktorer i forhold til å ha så god som mulig livskvalitet når man lever med en sykdom som ME. I tillegg til kurs tilbyr vi også hjemmebesøk. Les mer om hjemmebesøk og privat-timer HER.

MediYoga er terapeutisk yogaform utviklet gjennom forskning og kliniske studier. Du kan lese mer om MediYoga HER. I dette kurset legges det ekstra vekt på de hensyn og tilpasninger man må ta når man trener yoga og har ME. Alle øvelser kan også gjøres sittende på stol. Rolig, enkel og skånsom yoga, som kan passe for deg som har mild til moderat ME.
*Studier viser at MediYoga generelt kan ha god effekt på stress, søvn, smerter m.m. Kilde:https://no.mediyoga.com/forskning/

Påmelding:

Kurset er åpent for alle med ME.
Som medlem av ME foreningen får du 25% rabatt på kurs tilpasset deg med ME.
Send oss en mail til helene@yogahaven.no for å motta kode du kan benytte ved påmelding.

Har du aldri praktisert MediYoga tidligere anbefaler vi å bli med på Introduksjonskurs i MediYoga ved ME. Har du praktisert MediYoga tidligere kan du bli med på MediYoga ved ME -kurset. Dette kurset er for deg som er klar for å gå videre med flere øvelser.

Ps. vi har gratis parkering og heis, og bussen stopper rett utenfor. Men, vi ønsker å presisere at en forutsetning for å kunne delta fast er at du klarer reiseveien. Du kommer jo på yoga for å bygge opp energi, ikke tappes. Er du usikker på om reiseveien er passe, så kom på en Drop-in time. Dersom reiseveien er passe og du ønsker å følge kurset, trekker vi fra drop-in i kurs-beløpet når du melder deg på.

 

Varmt velkommen!

 

Flere klasser innen

yoga, pilates & Gongmeditasjon
MediYoga hos YogaHaven

MediYoga

MediYoga (medisinsk yoga) er en rolig og enkel yogaform. Med pusteøvelser, rolige bevegelser i takt med pusten, meditasjon og hvile reduseres stress, smerter og spenninger. Resultatet er mykere kropp og fredfullt sinn.

Pilates hos YogaHaven

Pilates

Pilates gir en sterk, gjennomtrent kropp innenfra!

YinYoga hos YogaHaven - Se timeplan og booking

YinYoga

Yinyoga kjennetegnes av passive øvelser med en lett myk strekk, utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS