Yogaterapi

For deg som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen utvikling.

Yogaterapi

For deg som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen utvikling.

Vi tilbyr skreddersydd yoga som terapi- yoga som er tilpasset ditt behov akkurat nå

For deg som ønsker å bruke yoga som verktøy for bedre helse og velvære og/eller støtte i din egen utvikling/prosess, tilbyr vi en- til-en undervisning der vi skreddersyr yoga som passer akkurat for deg og ditt behov. MediYoga (medisinsk yoga) passer for deg som har behov for en rolig, enkel yogaform som er skånsom nok til å utføres også når du er syk eller under rehabilitering. Både studier og erfaringer viser gode resultater ved å praktisere skreddersydd MediYoga for å redusere kroppens stresspåslag, bedre søvn, økt energi, økt bevegelighet, smertereduksjon, hormonbalanse og mye mer.

Som MediYoga terapeut har din personlige yogalærer to års utdanning og spesialisering innen bruk av yoga som terapi. En MediYoga terapeut har medisinskfaglig bakgrunn og integrerer vestlig medisin, yogiske tradisjoner og flere års erfaring med bruk av individuelt tilpasset yoga for å støtte deg som unikt individ til best mulig helse. Øvelsene er enkle, og tar utgangspunkt i dine ressurser og kapasitet.

 

Kundeuttalelse:

«Jeg opplever at Frida møter, leder og veileder på en måte hvor jeg selv alltid er den som eier prosessen. Det er mine temaer vi jobber med, det er min opplevelse og min erfaring og mine undersøkelser til mitt liv og mine livstemaer som er i fokus. Hun tar aldri over, definerer ikke hva som er og ikke er, hva som bør og ikke bør, hva som er «riktig» og «galt». Frida byr på muligheter for å undersøke praksiser som kan gi noe til det jeg har behov for i min prosess. Så er det jeg som fortsetter undersøkelsene og har råderett over eget liv. Frida støtter og inviterer. Byr på muligheter.»

«MediYoga har gitt fordypning og gode konkrete verktøy som jeg kjenner effekten av både fysisk, mentalt og emosjonelt. Jeg opplever større fleksibilitet i kroppen og mindre stivhet, spesielt i hofter og ben. Jeg har fått gode verktøy for å møte og håndtere antydning til angst og stress i ulike situasjoner. Særlig har bevissthet om pust og vennlig oppmerksomhet til rolig pust hjulpet meg til på roe ned antydning til stress og angst. Jeg opplever at jeg over tid har vært mer stabil og robust. Jeg står i all hovedsak stødig i livet og i utfordringer og bølger som utspiller seg i meg og rundt meg. MediYogapraksisen har vært et frirom for egenomsorg og for å bygge meg opp og gjøre meg styrket til å utfolde meg sterkere i livet mitt.»

Det beste med MediYoga er at yogaøvelsene er forholdsvis enkle, og tilpasses ditt behov. Ingenting skal gjøre vondt, og du skal ikke prestere noe som helst. Med MediYoga trener du både kropp og sinn, bevegelse og hvile, oppmerksomhet og nærvær. Vi elsker at det er så enkelt- men samtidig så dypt og komplekst! I yogaens perspektiv stammer sykdommer i kropp og sinn fra ubalanser i kroppens energisystem, og med denne forståelsen kombinert med medisinskfaglig kunnskap vil vi kartlegge ubalansen som er kjernen til dine utfordringer i dag, slik at vi kan skreddersy yoga og pusteøvelser som vil hjelpe deg å nå dine mål. Med yoga som terapi behandler vi altså ikke symptomene direkte, men stimulerer kroppen til selv å komme i balanse og på den måten ivareta/styrke din helse best mulig. Du guides inn i en eller flere øvelser; både pust, bevegelse og meditasjon, som vil kunne gi deg bedre sirkulasjon både fysisk og energetisk. Da vil du oppleve dypere selvinnsikt, økt velvære og bedre helsemessig balanse. Yoga er ikke en erstatning for annen behandling eller medisinering, men et veldig godt supplement.

I løpet av første time (varighet 1,5 timer) kartlegger vi dine behov sammen, og du vil få en kort innføring i den yogiske forståelsen av dine ubalanser. Ut ifra dette vil du guides inn i en eller noen få øvelser- eller et kort program som du anbefales å praktisere hjemme. Til støtte hjemme får du tilgang til en app med guiding av anbefalte øvelser/programmer. For best mulig kontinuitet og resultat byr vi på tre ulike pakkeløsninger, der du kan følges opp 5, 10 eller 20 ganger. Da vil vi legge opp en plan, følge opp med guidet yoga hver gang og tilpasse øvelser og programmer ettersom du utvikler deg. Yogaen er ferskvare- og du må utføre den selv, så det er en god støtte å følges opp over noen uker. Da får du etablert din hjemmepraksis, får motivasjon og tilpasninger, svar på spørsmål underveis og kan støttes i hele din prosess. Du kan bestemme deg etter første gang, hvorvidt du ønsker en av disse pakkeløsningene.

Helhetlig yoga ivaretar, stimulerer og balanserer hele deg, både kropp, sinn, følelser og sjel.
Kundeerfaringer:

  • Mer bevegelighet i muskler og ledd
  • Mindre smerter
  • Bedre søvn
  • Bedre pust
  • Mer energi
  • Mindre stress
  • Bedre fokus
  • Mindre reaktiv- står mer stødig i krevende situasjoner
  • Dypere selvforståelse

Hos oss møter du 3 erfarne MediYoga lærere, alle med fordypning innen forskjellige spesialområder av MediYoga. Alle våre lærere er MediYoga terapeuter. Det betyr at lærerne du møter hos oss har over 1000 timers utdanning innen MediYoga. I tillegg har alle personlig erfaringer med yoga som verktøy for bedre helse. Her er du i veldig trygge hender.
Privat timer er noe for alle og enhver, og du bestemmer selv hvordan og hvor ofte og hvor – i studio, hjemme hos deg selv eller online.

Invester i deg selv med yogaterapi!

 

Priser og nivå

Våre instruktører og lærere har ulike nivåer basert på yrkeserfaring og utdannelse. Din MediYoga terapeuter har Nivå 2.

Nivå 2:
MediYoga terapeut, Yogalærer og/eller Pilates lærer med mer enn 1000 timers utdannelse, minimum 2 års erfaring i å undervise yoga/pilates, samt tilleggsutdannelse.

Pris:
1 time à 90 min. kr. 1 250,-
5 timer (en à 90 min. + 4 à 60 min.) kr. 5 750,-
10 timer (en à 90 min. + 9 à 60 min.) kr. 11 000,-
20 timer (en à 90 min. + 19 à 60 min.) kr. 20 000,-
Klippene må brukes opp innen ett år.

Hjemmebesøk
Våre yogaterapeuter tilbyr også hjemmebesøk. Det koster 50,- kr ekstra så lenge det er innenfor 20 minutters kjøreavstand. Er det over 20 minutters kjøreavstand koster hjemmebesøk kr 100,-.

Flere privattimer innen

yoga, pilates & MediYoga-terapi
Gongterapi

Gong- og lydterapi

Gongen skaper lyder med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS