Lommestener

kr 35kr 40

Beskrivelse

Lommestener kan du både bære i din egen lomme eller bruke som pynt.

Hvit Snekvarts:

 

Rosa Carneol:

Karneol er en kraftig stein for de som ønsker å øke selvtillit og å konvertere. Forvandler vanen til å tvile på mot og besluttsomhet. Fysisk sies Karneol å ha en positiv effekt på fordøyelsen, kvinnelige reproduktive organer, fruktbarhet, rygg, revmatisme, leddgikt og depresjon.
* Denne informasjonen har ikke blitt vitenskapelig bevist; Det er basert på erfaringer fra brukere og terapeuter. Eventuelle helbredende egenskaper er ikke ment å være substituert eller behandlet av en kvalifisert terapeut eller lege.

Karneol er en gulrød til blodrød varitet av kalsedon, en kryptokrystallinisk form av silika, som består av veldig fin sammenvoksing av mineralene kvarts og moganittt. Karneol brukes særlig som smykkestein i signeter og i ringer. Sard ligner karneol, men er mørkere og mer brunlig.

Navnet kommer fra middelalderlatin carneolus som har tilknytning til det latinske ordet for «kjøtt».

I likhet med Kornelian er sard, som vanligvis er hardere og mørkere (forskjellen er ikke stivt definert og de to navnene brukes ofte om hverandre). Både carnelian og sard er varianter av silikonmineralkalcedon farget av urenheter av jernoksyder. Fargen kan variere sterkt, alt fra blek oransje til en intens nesten svart farger. Det er vanligst funnet i Brasil, India, Russland (Sibiria) og Tyskland.

Lilla Ametyst:

En kraftig og beskyttende stein, ametyst beskytter en fra alle former for negativ energi. Med sterke helbredende og rensende egenskaper, beroliger og stimulerer denne steinen sinnet til å gi mentalt fokus, følelsesmessig sentrering og åndelig bevissthet.

Ametyst har helbredende krefter for å hjelpe med fysiske plager, emosjonelle problemer og energibalanse i Healing og Chakra. Ametyst krystallterapi kan være til hjelp mot lidelser i nervesystemet, herding av mareritt og søvnløshet, og balansering av kronechakraen.

 

 

Tilleggsinformasjon

Farge

Hvit, Rosa, Lilla

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser