Bedrift

– økt trivsel, kreativitet og energi

Bedrift

– økt trivsel, kreativitet og energi
Påmelding:

Bedrift/EnergiPause

Send forespørsel

Mail >

Invester i dine ansattes velvære!

Glade ansatte – glade ledere!

YogaHaven har skreddersydde programmer for bedrifter som ønsker å gi sine ansatte en best mulig arbeidshverdag – på kontoret eller hjemmekontoret, og ikke minst for å forebygge sykefravær eller hjelpe arbeidstakere raskere tilbake i jobb. 

YogaHaven er et helhetlig senter for helse og velvære med spesialisering innen stress og utbrenthet. Hos oss finner du derfor flere typer yoga, trening og behandlingsformer. YogaHaven har deilige lyse lokaler, sentralt på Frysja/Stillatorget, gratis parkering og busstopp rett utenfor. Under Covid- 19 restriksjoner sendes alle klasser online.

Våre tilbud – velg eller kombiner

EnergiPause

En eller flere dager i uken møter deres ansatte en av våre dyktige lærere til en 15 minutters “EnergiPause” via Zoom. Her kan de ansatte på kontoret og  hjemmekontoret møtes samtidigDette bidrar til sosialt samhold selv om man er på hjemmekontoret. Det vil også gi alle den hyggelig tiltrengte pausen de trenger for å forebygge stressrelaterte plager, muse-arm, rygg/nakke/skulder problemer o.l. Vi tar utgangspunkt i yoga og kroppsvektbaserte styrke og tøyeøvelser og kobler de sammen med pust for maksimal energi og stress-reduserende effekt! Fredager inviterer vi gjerne til Weekend-kickoff med en mer fartsfylt og oppladende klasse.

EnergiPauser gir ny energi og giv – nullstiller deg! 

Alle får også tilgang til YogaHavens Videotek med innspilte yoga og pilates klasser samt “EnergiPauser”, slik at de ansatte kan trene og praktisere så ofte de vil, både på kontoret og hjemme.

Tilbakemelding på EnergiPause fra ansatte hos Bayer Norge

 • Godt å ta en kort pause og mindre risiko for å ha nakke-/ryggsmerter om kvelden.
 • Har fått løsnet opp i stive muskler.
 • En avsatt tid med video-undervisining gir en fellesskapsfølelse med å se kjente navn på kolleger, og gjør at man gjennomfører yoga i stedet for å ha det som et «burde»-punkt på lista med gjøremål.
 • Jeg merker absolutt effekt, det funker! 
 • Får spesielt løst litt opp i nakke, skuldre og rygg.

Skreddersydd kurs ved stress og utbrenthet

Har dere ansatte som er langtidssykemeldte, er ofte borte fra jobb eller som dere vet strever mye med stress eller stressrelaterte plager som hodepine, vondt i nakke/skulder/rygg o.l.?  Vi holder jevnlig kurs over 6-8 uker med utgangspunkt i MediYoga – medisinsk yoga. Her vil deltakerne lære om stress og få gode, effektive verktøy for å komme ut av stresset og bygge opp kroppen og hodet (sinnet) igjen.

Forskning viser at ved å gjøre yoga regelmessig reduseres og forkortes sykefravær

Bedriftsmedlemskap

 • 20% rabatt på måneds medlemskap med binding i ett år. Gir også tilgang til YogaHavens videotek med innspilte yoga og pilates klasser, samt “EnergiPauser”.
 • Skreddersydde bedriftsklasser som settes opp på egnet tidspunkt for din bedrift.

Videotek

YogaHavens Videotek inneholder en mengde ulike innspilte klasser. Her er det både fysisk krevende klasser, YogaFlow, DynamiskYoga og Pilates, rolige klasser som MediYoga og YinYoga, samt korte program som egner seg som pauser i hverdagen på kontoret eller hjemme.

Våre lærere

Våre lærere har lang erfaring i å undervise yoga og yoga mot stress og utbrenthet. Du vil møte Frida, MediYoga terapeut&lærer, Helene, MediYoga terapeut&lærer, Karine YinYoga og YinYangYoga lærer, samt Anne Siri, MediYoga lærer&terapeut, HathaYogalærer, Pilatesinstruktør og Personlig Trener.

Ønsker du best mulig effekt av yoga er det bedre å gjøre litt yoga hver dag enn mye yoga en gang i uken. Derfor EnergiPause!

Prøv en av våre EnergiPauser!

YogaHaven har landets bredeste tilbud innen MediYoga. MediYoga er en medisinsk og terapeutisk yogaform med fokus på klinisk praksis og forskning. Stress og mental uhelse øker og MediYoga er et verktøy med dokumentert effekt som er så enkelt å gjøre at det passer for alle. Alle instruktørene i MediYoga har medisinskfaglig utdanning. På YogaHaven har vi noen av landets mest erfarne MediYoga terapeuter, med lang erfaring og mye kompetanse spesielt innen stress-reduksjon og stress-mestring. Har du ansatte som er sykemeldte pga. stress og utbrenthet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Økt trivsel – lavere sykefravær!

Potensiell effekt av yoga, pust og styrketrening

Styrker oppmerksomheten:

 • Evnen til fokus og konsentrasjon bedres.
 • Du blir flinkere til å prioritere, lære/innlæring, løse vanskelige oppgaver/situasjoner, ta kloke og raske, hvis nødvendig, beslutninger.
 • Du blir mindre reaktiv og unngår konflikter, bedre på samarbeid og problemløsning
 • Din kreativitet øker.

Reduserer sykefravær:

 • Mindre smerter i rygg, nakke, skuldre, hodepine ol.
 • Økt bevegelighet og styrke
 • Bedre søvn
 • Mer energi
 • Økt velvære og trivsel

Mental pause- og pusteknapp:

 • Pauser resetter hodet, nullstiller deg.
 • Pusten er et verktøy du alltid kan bruke for å nullstille deg, uansett når og situasjon.
 • Stimulerer til å stoppe opp, gi seg selv tid til å hente seg inn, restituere, hvile.
Selv en liten investering kan ha avgjørende effekt.

Kontakt

Vi kommer gjerne på et møte hos dere for å finne ut av behovet for deg og dine ansatte i bedriften.

Ta kontakt med daglig leder Hilde Land for tilbud og avtale.

Mail: hilde@yogahaven.no

Mobil: 90990810

YogaHaven – mer enn et yogasenter!

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser