Privattimer

Vi tilbyr privattimer i yoga og pilates med en av våre dyktige lærere.

Privattimer

Vi tilbyr privattimer i yoga og pilates med en av våre dyktige lærere.
Påmelding:

Privattimer i yoga og pilates

1, 5, 10 eller 20 timer

Kjøp privattimer

Hvorfor velge yoga og pilates privattimer?

Yoga og pilates er gode verktøy for bedre helse og velvære eller støtte i din egen utvikling/prosess. Vi tilbyr en- til-en undervisning der vi skreddersyr yoga eller pilates som passer akkurat for deg og ditt behov. Privat timer er en smart investering i egen helse. Timene tilbys både på senteret og online via Zoom, eller i kombinasjon, og også som hjemmebesøk.

Privattimene tilrettelegges for deg og dine behov. Det være seg at du trenger en ekstra dytt for å komme i gang, tilrettelegging, vil fordype deg i din praksis, har en skade du ønsker å trene deg opp fra, eller kanskje du vil pushes og ta din trening ett hakk eller to videre. Privattimer i MediYoga-terapi holdes av en MediYoga terapeut med to års utdannelse, medisinskfaglig bakgrunn og spesialisering innen bruk av yoga som terapi. MediYoga-terapi handler om å stimulere kroppen til selv å komme i balanse og på den måten ivareta/styrke din helse best mulig. Det handler ikke om å behandle symptomene direkte. I yogaens perspektiv stammer sykdommer i kropp og sinn fra ubalanser i kroppens energisystem, og med denne forståelsen kombinert med medisinskfaglig kunnskap vil vi kartlegge ubalansen som er kjernen til dine utfordringer i dag, slik at vi kan skreddersy yoga og pusteøvelser som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Våre instruktører og yogaterapeuter gir Pilates og Yoga undervisning fra rehabiliterende til avansert nivå og det er en flott måte for deg å oppnå dine mål raskt.

Unikt tilbud i privattimer

Våre lærere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og lager program som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i din praksis. Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag eller hvilket mål du har – har vi en instruktør eller lærer som vil hjelpe deg å få det til!

Er det vanskelig å finne motivasjonen? Du er ikke alene. Vi hjelper deg både i gang og med å holde motivasjonen oppe!

MediYoga – medisinsk yoga

Privat timer i MediYoga (medisinsk yoga) handler ikke om å behandle symptomene direkte, men å stimuler kroppen til selv å komme i balanse og på den måten ivareta/styrke din helse best mulig. Du guides inn i en eller flere øvelser; både pust, bevegelse og meditasjon, som vil kunne gi deg bedre sirkulasjon både fysisk og energetisk. Du vil kunne oppleve dypere selvinnsikt, økt velvære og bedre helsemessig balanse. Yoga er ikke en erstatning for annen behandling eller medisinering, men et veldig godt supplement.

MediYoga passer for deg som har behov for en rolig, enkel yogaform som er skånsom nok til å utføres også når du er syk eller under rehabilitering. Både studier og erfaringer viser gode resultater ved å praktisere skreddersydd MediYoga for å redusere kroppens stresspåslag, bedre søvn, økt energi, økt bevegelighet, smertereduksjon, hormonbalanse og mye mer. Øvelsene er enkle, og tar utgangspunkt i dine ressurser og kapasitet.

Vi har to av Norges mest erfarne Mediyoga lærere og terapeuter i staben; Frida og Anne Siri

En MediYoga terapeut med to års utdanning har spesialisering innen bruk av yoga som terapi. En MediYoga terapeut har medisinskfaglig bakgrunn og integrerer vestlig medisin, yogiske tradisjoner og flere års erfaring med bruk av individuelt tilpasset yoga for å støtte deg som unikt individ til best mulig helse.

Yoga og/eller Pilates trening

Ønsker du å gå dypere i din Yoga-praksis eller få mer tilrettelagt Yoga ift. dine utfordringer og mål? Eller lære Pilates mer grundig og komme videre i serien? Både Yoga og Pilates er ypperlig styrke og fleksibilitetstrening. Med Privat-timer kan læreren mye enklere legge til rette for deg, enten du er topp-trent, har skader eller andre utfordringer slik at du kan nå dine mål. Karine tilbyr både Hatha-yoga og Yin-yoga, Benedicte tilbyr Pilates og Anne Siri tilbyr Pilates, Hatha-yoga og MediYoga.

Gong og Lyd-Bad

Med lyd (vibrasjoner) frigjøres spenninger og blokkeringer i kropp og sinn. Dette leder deg til dyp avslapning der helbredelse av emosjonell smerte og arr blir mye enklere. Å frigjøre frykt og sorg, ensomhet og depresjon, og finne løsninger på emosjonelle problemer med andre, kan oppnås med lyd-bad. Mange fysiske plager og smerter, muskel- og bindevevsproblemer, mobilitetsproblemer, samt tinnitus kan ha god effekt av lyd-bad. Både Karine og Anne Siri tilbyr dette og du kan også kombinere det med Yoga og Pilates. Les mer om Gong og Lyd-Bad.

 

Få den hjelpen du trenger

Først vil vi sammen med deg kartlegge dine behov. For å kunne sette realistiske mål er det fint å få vite om din erfaring med pilates/yoga fra tidligere, om du har skader eller sykdommer, hva du trenger hjelp til for å nå ditt mål og hvorfor du ønsker å gjøre yoga/pilates/yogaterapi.

Behovene, forutsetningene og målene som den enkelte har er like varierte som menneskene i Oslo by. Fellesnevneren er ønsket og behovet for endring!

I tillegg til selve møtet med din instruktør/lærer vil du, hvis du ønsker, få egne øvelser/program du kan praktisere på egen hånd. Det er veldig fint å få øvelser/program som er plukket ut nettopp for deg. Mange som trener på egenhånd ender gjerne opp med å velge øvelser man allerede er trygg på, hvilket ikke nødvendigvis vil gi den progresjonen og variasjonen som du faktisk trenger.
Det å ha en fast avtale du må komme til hjelper å holde deg i gang, selv på de dagene der du egentlig kunne tenkt deg å gjøre noe annet. Og så er det veldig motiverende når du begynner å merke effekten av treningen.

I løpet av første time (varighet 1,5 timer) kartlegger vi dine behov sammen, og lager en plan for videre fremdrift. Har du privat time i MediYoga terapi vil denne timen også inkludere en kort innføring i den yogiske forståelsen av dine ubalanser. Ut ifra dette vil du guides inn i en eller noen få øvelser- eller et kort program som du anbefales å praktisere hjemme. Til støtte hjemme får du tilgang til en MediYoga-app med guiding av anbefalte øvelser/programmer.

Har du privat time i yoga eller pilates blir du og din instruktør/lærer enige om hvor mye og hva du skal praktisere hjemme mellom hver time. Det kan være alt fra fem minutter til lengre økter – helt an på deg og dine behov. Trening og yoga er ferskvare – du må utføre den selv, så det er en god støtte å følges opp over noen uker. Da får du etablert din hjemmepraksis, får motivasjon og tilpasninger, svar på spørsmål underveis og kan støttes i hele din prosess.

For best mulig kontinuitet og resultat anbefaler vi deg å kjøpe 10 eller timer. Da vil vi legge opp en plan, følge opp med guidet yoga eller pilates hver gang og tilpasse øvelser og programmer ettersom du utvikler deg. Du kan bestemme deg etter første gang, hvorvidt du ønsker 5, 10 eller 20 ganger.

Privat timer er noe for alle og enhver, og du bestemmer selv hvordan og hvor ofte og hvor – i studio, hjemme hos deg selv eller online.

Pris

  • 1 time à 90 min. kr. 1 250,-
  • 5 timer (en à 90 min. + 4 à 60 min.) kr. 5 750,-
  • 10 timer (en à 90 min. + 9 à 60 min.) kr. 11 000,-
  • 20 timer (en à 90 min. + 19 à 60 min.) kr. 20 000,-
  • Klippene må brukes opp innen ett år.

 

Hjemmebesøk

Våre instruktører/lærere tilbyr også hjemmebesøk. Det koster 50,- kr ekstra så lenge det er innenfor 20 minutters kjøreavstand. Er det over 20 minutters kjøreavstand koster hjemmebesøk kr 100,-.

Kjøp og bestilling

Kjøp gjerne privattimer før du tar kontakt, eller ta kontakt først og avtal med din lærer hvor mange klipp du ønsker.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser